Одржан Округли сто на тему "Спречавања нелојалне конкуренције у области туризма и угоститељства"

Електронска пошта

pisarnica@juznobacki.okrug.gov.rs

Актуелни конкурси

http://www.rda-backa.rs/konkursi/

Јавне набавке

Документација Јавних набавки

Информатор о раду

Информације од јавног значаја

Примери образаца за подношење захтева и жалби

Поставите питање

Поставите питање Начелнику ЈБУО

Линкови

Влада Републике Србије

Народна скупштина
Републике Србије

Туристичка инспекција поред инспекцијског надзора, а ради остваривања циљева надзора, активно примењује и превентивно деловање кад год је сврсисходно те је јуче 31. октобра 2018. године у Регионалној привредној комори Нови Сад, одржан округли сто на тему "Спровођења нелојалне конкуренције у области туризма и угоститељства".

Округли сто организован је са привредним субјектима, пружаоцима туристичких и угоститељских услуга са територија Јужнобачког управног округа, са темом нелојалне конкуренције кoја се огледа у издавању "стан на дан", услугама кетеринга и организовање излета и путовања од стране физичких лица.

На ову тему заинтересованим учесницима обратио се Милан Новаковић начелник Јужнобачког управног округа , Оливера Симовић директорица Регионалне привредне коморе Нови Сад, Мирослав Лакетић, начелник Градске управе за инспекцијске послове, Радослава Рончевић, начелница туристичке инспекције одељења у Новом Саду и Љиља Зекановић, шеф одсека за трговину и туризам инспекције Града Новог Сада.