Свечана додела плакета и захвалница

Електронска пошта

pisarnica@juznobacki.okrug.gov.rs

Актуелни конкурси

http://www.rda-backa.rs/konkursi/

Јавне набавке

Документација Јавних набавки

Информатор о раду

Информације од јавног значаја

Примери образаца за подношење захтева и жалби

Поставите питање

Поставите питање Начелнику ЈБУО

Линкови

Влада Републике Србије

Народна скупштина
Републике Србије

            Јужнобачки управни округ, трећу годину за редом, организовао је свечану доделу плакета и захвалница која се већ традиционално додељује појединцима и организацијама за исказану људску хуманост.

Поред 33 захвалницe, Јужнобачки управни округ доделио је и плакете Општини Бечеј, Институту НС Семе, ЈКП Градско зеленило, Acord Softver doo Novi Sad, Bojani Harrison и Michael Harison.

Наше адресе су биле Косово и Метохија, повратници у Хрватској, али и људи који су социјално угрожени на подручју Јужнобачког управног округа, као и многи други. Хвала привредницима, појединцима, представницима општина и градова који су заиста били несебични и показали солидарност када је она најпотребнија – рекао је у уводном обраћању начелник Округа др Зоран Милошевић.

Присутнима се обратио и градоначелник града Новог Сада Милош Вучевић, истичући да је привилегија бити градоначелник града у којем послују јавна и привата друштвено-одговорна предузећа, као и хумани појединци и посебно похвалио аганжман на пољу хуманости организатора ове акције, начелника Зорана Милошевића.  

Такође скуп су поздравили потпредседник скупштине АПВ Ђорђе Милићевић и државни секретар Министарства за државну управу и локлану самоуправу Иван Бошњак.

Хуманитарна помоћ која је у протеклој години дистрибуирана преко Јужнобачког управног округа састојала се из 1500 пакета школског прибора, 35 тона концентрата, 15 тона брашна, 25 тона семене пшенице, 25 тона ђубрива, две тоне семенског кукуруза, три тоне поврћа и 17,5 тона средстава за хигијену и одеће.