Održan sastanak Radne grupe za koordinaciju inspekcija radi primene mera za suzbijanje širenja virusa Kovid19

Danas 23. novembra 2021. godine, održan je sastanak Radne grupe za koordinaciju inspekcija radi primene mera za suzbijanje širenja virusa Kovid19.

Na sastanku su se analizirali rezultati postupanja u skladu sa odlukama Kriznog štaba i instrukcijama Radne grupe za koordinaciju inspekcija radi primene mera za suzbijanje širenja virusa Kovid19 u prethodnom periodu. Na dnevnom redu je bilo reči i o usklađivanju rada i postupanju u skladu sa novom Uredbom o izmenama i dopunama Uredbe o merama za sprečavanje i suzbijanje zarazne bolesti Kovid19 („Sl. Glasnik RS“, br 105/2021 od 08. novembra 2021 ).

Sastanku su prisustvovali načelnici Upravnih okruga sa teritorije APV, rukovodioci sanitarne, tržišne, turističke, veterinarske, inspekcije rada i inspekcije za bezbednost saobraćaja prethodno navedenih okruga kao i načelnici i šefovi komunalne inspekcije i načelnici i šefovi komunalne milicije grada Novog Sada i svih gradskih opština, Pančeva, Zrenjanina, Kikinde, Sombora, Subotice i Sremske Mitrovice.

Ispred Radne grupe sastanku je prisustvovao dr. Goran Stamenković, pomoćnik ministra zdravlja i rukovodilac Radne grupe, Jelena Mićić sekretar Radne grupe ispred Jedinice za podršku Ministarstva za državnu upravu i lokalnu samoupravu i Danijela Lončar, koordinator rada načelnika upravnih okruga u Radnoj grupi.