Одржан састанак Радне групе за координацију инспекција ради примене мера за сузбијање ширења вируса Ковид19

Данас 23. новембра 2021. године, одржан је састанак Радне групе за координацију инспекција ради примене мера за сузбијање ширења вируса Ковид19.

На састанку су се анализирали резултати поступања у складу са одлукама Кризног штаба и инструкцијама Радне групе за координацију инспекција ради примене мера за сузбијање ширења вируса Ковид19 у претходном периоду. На дневном реду је било речи и о усклађивању рада и поступању у складу са новом Уредбом о изменама и допунама Уредбе о мерама за спречавање и сузбијање заразне болести Ковид19 („Сл. Гласник РС“, бр 105/2021 од 08. новембра 2021 ).

Састанку су присуствовали начелници Управних округа са територије АПВ, руководиоци санитарне, тржишне, туристичке, ветеринарске, инспекције рада и инспекције за безбедност саобраћаја претходно наведених округа као и начелници и шефови комуналне инспекције и начелници и шефови комуналне милиције града Новог Сада и свих градских општина, Панчева, Зрењанина, Кикинде, Сомбора, Суботице и Сремске Митровице.

Испред Радне групе састанку је присуствовао др. Горан Стаменковић, помоћник министра здравља и руководилац Радне групе, Јелена Мићић секретар Радне групе испред Јединице за подршку Министарства за државну управу и локалну самоуправу и Данијела Лончар, координатор рада начелника управних округа у Радној групи.