Начелник округа обишао радове на реконструкцији вртића у Врбасу

Начелник Јужнобачког управног округа Милан Новаковић заједно са потпредседницом Владе и министраком рударства и енергетике, проф др Зораном Михајловић и председником општине Врбас Предрагом Ројевићем, обишао је радове на реконструкцији вртића у Врбасу након чијег завршета ће бити обезбеђени бољи услови за 700 ђака и 1.335 деце у вртићима. Пре тога обишли су и једно од 35 домаћинстава у овој општини које је добило субвенције државе за замену столарије на породичној кући.

Наредни јавни позив за доделу субвенција за постављање соларних панела биће расписан током фебруара, а Министарство ће обезбедити олакшице за неразвијене општине као и за социјално угрожене грађане рекла је министарка Михајловић.

„Хвала потпредседници Владе, Министарству и Амбасади Швајцарске на помоћи да реконструишемо четири вртића и школу, чиме ће се побољшати услови за боравак деце. Видели смо и радове у Змајеву. Све ово не би било могуће без привредног раста и политике коју спроводе Влада и председник Александар Вучић“, рекао је Милан Новаковић, начелник Јужнобачког округа.