Одржан Округли сто на тему „Спречавања нелојалне конкуренције у области туризма и угоститељства“

Туристичка инспекција поред инспекцијског надзора, а ради остваривања циљева надзора, активно примењује и превентивно деловање кад год је сврсисходно те је јуче 31. октобра 2018. године у Регионалној привредној комори Нови Сад, одржан округли сто на тему „Спровођења нелојалне конкуренције у области туризма и угоститељства“.

Округли сто организован је са привредним субјектима, пружаоцима туристичких и угоститељских услуга са територија Јужнобачког управног округа, са темом нелојалне конкуренције кoја се огледа у издавању „стан на дан“, услугама кетеринга и организовање излета и путовања од стране физичких лица.

На ову тему заинтересованим учесницима обратио се Милан Новаковић начелник Јужнобачког управног округа , Оливера Симовић директорица Регионалне привредне коморе Нови Сад, Мирослав Лакетић, начелник Градске управе за инспекцијске послове, Радослава Рончевић, начелница туристичке инспекције одељења у Новом Саду и Љиља Зекановић, шеф одсека за трговину и туризам инспекције Града Новог Сада.